The Work

Losse The Work sessies

Ik bied losse The Work sessies aan waarin je je eigen belemmerende overtuigingen kan onderzoeken. Je kan een losse sessie boeken en we kunnen The Work op regelmatige basis doen. Het is een mooie manier om inzicht te verkrijgen in je gedachtepatronen. Daarnaast zorgt The Work ervoor dat je gedachtes werkbaar zijn. Door The Work regelmatig te doen zal je meer vrijheid, helderheid en acceptatie ervaren doordat je je minder met je gedachtes identificeert. Een sessie duurt 90 minuten. 

Doing The Work

  • Je oordelen opschrijven op het oordeel-over-je-naaste werkblad 

  • Je gedachtes onderzoeken met The Work 

  • Los te boeken

€ 55,- incl. BTW

Hoe anderen een The Work sessie hebben ervaren

“The Work is inquiry, a practice in stillness. ”  – Byron Katie 

Workshop The Work

Tijdens de workshop The Work ga je dieper in op The Work. Je krijgt een beter gevoel bij The Work als een tool om het in je dagelijks leven (zelfstandig) toe te passen. Zo kan The Work een practice worden die je leven lichter maakt. Gedurende de workshop The Work is er een combinatie tussen theorie en praktijk. De nadruk ligt op het eigen maken van The Work door met elkaar te oefenen en inzichten te delen.

Workshop The Work

De volgende workshop The Work - Je Verantwoordelijkheid Nemen wordt zsm weer gepland. De workshop gaat over het thema je verantwoordelijkheid nemen. We zullen inzichten opdoen en uitzoeken waarom we hier in het leven vaak nog moeite mee hebben en hoe we voor deze weerstand compassie kunnen creëren. The Work helpt je in het verantwoordelijkheid nemen voor je gedachtes en emoties en we zullen in deze eerste workshop de focus leggen op de basis: The Work eigen maken. Tijdens de workshop is er thee en iets lekkers aanwezig. 

  • Introductie over de grondlegger van The Work: Byron Katie

  • Inzichtelijk krijgen waarom je verantwoordelijkheid wil nemen, hoe je dat doet met The Work en voor jezelf uitvinden hoe dit voor jou werkt. 

  • De basics van The Work leren

  • Ervaren hoe het is om The Work te doen bij en met een ander 

€ 33,- incl. BTW

Reviews over Workshop The Work

“I am who I believe you to be.” – Byron Katie